Consultaties

We werken ENKEL op afspraak.
Afhalingen (ontworming, ontvlooiing,
voeding, medicatie)
kan via onze automaat!

Niet zomaar dierenarts

Bij ons kan je terecht voor de jaarlijkse gezondheidscontrole van jouw huisdier, maar ook gespecialiseerde behandelingen en het afhalen van voeding en medicatie zijn bij ons mogelijk! Onze nieuwste aanwinst, de dierenbib, mag ook zeker niet ontbreken! Hier lenen we spelletjes uit voor honden en katten!

Onze pijlers

Dierenartsenpraktijk Cuvelier is ontstaan vanuit de gedachte dat ieder huisdier een goeie levenskwaliteit verdient. Dierenarts Geoffrey Cuvelier biedt om die reden ook gespecialiseerde behandelingen, op maat van jouw dier aan, in de praktijk zelf.

Expertise op elk vlak

Kris De Ceulaer, echtgenote van Geoffrey Cuvelier, voegt met haar branche een heuse meerwaarde toe aan de dierenartsenpraktijk. Met haar expertise in dierenosteopathie en acupunctuur, een unicum in België, trekt zij klanten aan vanuit heel het land.
Je kan bij ons terecht voor algemene controles . orthopedie . osteopathie . acupunctuur . voeding . medicatie

Ons team met een hart voor dieren:

Dierenartsenpraktijk Cuvelier is niet zomaar een standaard praktijk. Onze behandelingen hebben steeds het beste voor het dier voor ogen. Wij staan altijd klaar voor de algemene gezondheidscontrole van jouw huisdier, maar ook voor specifieke behandelingen ben je meer dan welkom. Hoewel we geen dierenkliniek zijn, kunnen wij heel veel (gespecialiseerde) behandelingen binnenshuis uitvoeren. Indien wij een behandeling niet zelf kunnen doen, verwijzen we jou graag door naar een specialist waar wij het volste vertrouwen in hebben. 

Daarnaast kan je aan onze automaat altijd (24/24,7/7) terecht voor het afhalen van voeding. Benodigde medicatie is bij ons ook steeds te verkrijgen.

Met ons hart voor dieren, is geen enkel probleem te klein of te groot. Op die manier kan je altijd op ons vertrouwen met al jouw vragen.

Dierenarts cuvelier
Absveldstraat 31
2880 Bornem
03 830 60 05
Vrije raadplegingen
We werken ENKEL op afspraak.
U kan gebruik maken van onze online agenda of ons bellen op 03/830.60.05.
Op afspraak
MA -VR 8.30u-19u
ZA 9u - 12u
Van zaterdag 12u tot maandag 8.30u werken wij samen met de wachtdienst van Antwerpen.
Bel op ons nummer 03/830.60.05 en u krijgt te horen waar u terecht kan.